Recept na Řízek po wallisersku
Ingredience pro recept
4 ks | vepřového masa |
2 lžíce | oleje |
2 lžičky | oregana |
sůl | |
mletý černý pepř | |
4 plátky | tvrdého sýru |
2 ks | sterilované kapie |
Plátky masa potřeme olejem a posypeme oreganem, potom je necháme asi 30 minut odležet. Z jedné strany asi 5minut opékáme v oleji. Maso osolíme, opepříme a obrátíme. Druhou stranu opékáme asi 4 minuty. Na každý řízek položíme plátek sýra a necháme ho roztavit. Ozdobíme několika proužky kapie a podáváme.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
Podobné recepty
Název | Obtížnost | Doba přípravy | Pro koho | Příležitost |
---|---|---|---|---|
Řízek po tessinsku | 1 | do 30min | Ostatní | Běžný den, |
Zapečený žampionový řízek | 1 | do 1hod | Ostatní | Běžný den, |
Řízek po cikánsku | 1 | do 1hod | Ostatní | Běžný den, |