Recept na Katův šleh
Ingredience pro recept
cibule | |
syrová červená paprika | |
solamyl | |
zelená paprika | |
kuřecí maso | |
rajčata | |
mletá sladká paprika | |
pepř | |
sůl | |
olej | |
česnek | |
feferonka |
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Syrovou červenou papriku, zelenou papriku nakrájíme na nudličky, rajčata na kousky a feferonku nadrobno. Česnek oloupeme a rozdrtíme.
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme kuřecí maso k cibuli a krátce orestujeme. Směs osolíme, opepříme a maso vaříme, než změkne. Poté přidáme červenou papriku, zelenou papriku, rajčata, česnek, feferonku, mletou sladkou papriku a podusíme. Nakonec směs podle potřeby zahustíme solamylem.