Recept na Bylinkový steak
Ingredience pro recept
4 ks | hovězího roštěnce po 200g |
sůl | |
2 lžičky | drcený barevný pepř |
1 ks | limetkové šťávy |
6 lžic | olivového oleje |
1 svazek | čerstvý tymián |
Očištěné a omyté maso osušíme, osolíme, opepříme a naložíme do směsi limetkové šťávy a oleje, přidáme několik větviček tymiánu a necháme do druhého dne odležet. Pak maso vložíme na rozpálený gril, necháme zatáhnout a grilujeme pozvolna na mírném ohni. Během grilování potíráme větvičkou tymiánu namočenou do směsi oleje a limetkové šťávy.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Marek02. března 2018 ve 15:33Chtělo by to nějakou fotečku steaku a taky další recepty na steaky :-)