Recept na Guláš z trouby

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 11 hlasů)
3 komentáře
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1,5hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Guláš z trouby 1
  • Guláš z trouby - příprava
  • Guláš z trouby - příprava
  • Guláš z trouby - příprava

Ingredience pro recept

1 kghovězího masa
3 kscibule
4 stroužkyčesneku
2 lžičkygulášového koření
3 lžičkymleté sladké papriky
1 lžičkamleté pálivé papriky
3 lžícesolamylu
2 kostkybujonu
kečup
sůl
1 lvody
Tradiční guláš připravený netradičně.

Cibuli nakráníme nadrobno, česnek nasekáme najemno. Vložíme do pekáče nebo kastrolu, přidáme maso nakrájené na kostky a ostatní ingredience. Bujon předem rozpustíme v teplé vodě. Zalijeme vodou, zamícháme, přiklopíme a dáme péct do vyhřáté trouby na 250st. C. Pečeme cca 1-1,5hod.

Během pečení neotvíráme, nemícháme ani  n e k o u k á m e.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář


  • Autor: Alena02. srpna 2013 ve 16:57
    Od doby,kdy jsem udělala tento gulášek poprvé,tak manžel už jinak připravovaný nechce.A pokud někde přijde řeč na guláše,tak mě tento všude vychlalusje :-) Jinak není vůbec těžký,je hned přichystaný a kromě nože a prkýnka ani neušpiním pořádně nádobí :-) :-)
  • Autor: Jan Straka24. června 2015 ve 19:16
    Kdo dává do guláše masox nebo bujon . Je asi z jiné planety. Jenda
  • Autor: Pepa29. března 2013 ve 13:00
    Výborná bašta :)

Podobné recepty

  • Hovězí ptáček s jemnou chutí kávy

     - foto Romča Langerová
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Hovězí maso plněné vejcem, okurkem, klobáskou a slaninou s příchutí kávy. Autor Romča Langerová
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Romča Langerova
  • Roštěná na zelenině

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Chutné hovězí masíčko - roštěná
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Hovězí v kořeněné hořčici

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pikantní pečené hovězí maso
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Pokud nakupujete v eshopech, určitě využijte slevové kupóny! Na serveru SlevovyKupon.net jich jsou tisíce a zdarma!


Potřebujete měřit AAC, VAC, VDC a další? Nejvhodnější digitální osciloskopy k dostání na TME.eu


Vybavení do kuchyně? Co třeba odkapávač na nádobí? A X doplňků, které by neměly chybět v žádné kuchyni.


Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Recepty

Recepty na skvělá jídla, které vám přinášíme na našem webu Jídlo.cz

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!