Recept na Ragů z vnitřností
Ingredience pro recept
3 lžíce | oleje |
1 ks | cibule |
hladká mouka | |
ledvinky | |
slezina | |
srdce | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
rajčatové pyré | |
kořenová zelenina | |
pórek | |
3 stroužky | česneku |
hrášek |
Na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme hladkou mouku, nakrájené vnitřnosti (ledvinky, slezinu a srdíčko), osolíme a opepříme. Zalijme vývarem a podusíme a přidáme rajčatové pyré. Později když je maso měkké přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu na plátky, pórek a česnek a úplně nakonec hrášek.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Štěpán Tripal07. ledna 2015 ve 15:01Může být polohrubá mouka?