Recept na Ražniči z vepřového maso

přidal(a) Iveta Kotalová
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 2
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Ražniči z vepřového maso 1
  • Ražniči z vepřového maso -
  • Ražniči z vepřového maso - ingredience
  • Ražniči z vepřového maso - příprava

Ingredience pro recept

500 gvepřového masa
150 gslaniny
1 kspapriky
250 gžampionů
2 kscibule
60 goleje
sůl
mletý černý pepř
mletá paprika
Maso na jehle

Vepřové maso (plecko, kýta) nakrájíme na kostičky, dáme do misky osolíme a okořeníme (mletý pepř, mletá paprika, grilovací koření apod.) zakápneme olejem, zamícháme a necháme chvilku odležet. Mezitím si nakráníme na kostičky slaninu nebo klobásku a syrovou papriku. Hlavičky žampionů necháme podle velikosti celé nebo je překrojíme napůl. Cibuli nakrájíme na kolečka nebo ji rozkrojíme na čtvrtky.

Na kovovou jehlu nebo špejli napichujeme střídavě maso, slaninu, cibulu, papriku a žampiony. Připravené jehly dáme do pekáčku podlejeme trochou vody a dáme do trouby péci cca 50min při 200-220 st.C. Během pečení jehly opatrně obrátíme aby se maso opeklo i z druhé strany.

Podáváme s vařenými brambory nebo hranolkami.

Komentáře k receptu:

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Řízek po wallisersku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky se sýrem a kapií
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Řízek po tessinsku

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Řízky v sýrovém těstíčku
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
  • Zapečený žampionový řízek

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Zapečené řízky s žampiony a smetanou
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová

Chci ZDE článek / odkaz


Pokud nakupujete v eshopech, určitě využijte slevové kupóny! Na serveru SlevovyKupon.net jich jsou tisíce a zdarma!


Potřebujete měřit AAC, VAC, VDC a další? Nejvhodnější digitální osciloskopy k dostání na TME.eu


Vybavení do kuchyně? Co třeba odkapávač na nádobí? A X doplňků, které by neměly chybět v žádné kuchyni.


Jak vybrat překapávač?

V čem jsou rozdíly a na jakém principu překapávač na kávu funguje?

Recepty

Recepty na skvělá jídla, které vám přinášíme na našem webu Jídlo.cz

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!