Recept na Restovaná játra
Ingredience pro recept
500 g | vepřových jater |
1 dcl | oleje |
2 lžíce | medu |
2 lžíce | worcestrová omáčka |
1 ks | lilku |
1 ks | malé cukety |
10 ks | sušených rajčat |
0,5 ks | řapíkatého celeru |
steakové koření |
Vepřová játra nakrájeme na plátky a naložíme do medu a worchestru, poté orestujeme. Nakrájený lilek (vypocený), cuketu, sušená rajčata a proužky řapíkatého celeru zasypeme steakovým kořením a také orestujeme. Do pánve přidáme medovo-worchestrovou marinádu a prohřejeme. Na talíř vyskládáme pyramidku ze zeleniny a játra a přelijeme marinádou.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Jakub B.03. srpna 2023 ve 16:09Játra ty já můžu a na tenhle recept nedám dopustit.. bomba
- Autor: Pavlos12. května 2020 ve 02:00Tak tohle byla dost luxusní flákota