Recepty na Různé exotické maso
Víte jak správně uvařit klokana? Tedy měli jsme na mysli klokaní maso, které je opravdovou delikatesou. Nejen to ale i další mnohem tradičnější pokrmy například Jehněčí pečeně nebo Kančí na víně, králík, ale také jak připravit domácí klobásy. To vše v této kategorii ostatních receptů.
Název | Obtížnost | Doba přípravy | Pro koho | Příležitost | |
---|---|---|---|---|---|
Jehněčí pečeně | 2 | do 2hod | Ostatní | Běžný den, | |
Kančí na červeném víně | 1 | do 2hod | Ostatní | Běžný den, | |
Králík s pikantní omáčkou | 1 | do 1,5hod | Ostatní | Běžný den, | |
Marinovaný králík | 1 | do 1,5hod | Ostatní | Běžný den, | |
Pikantní klobásky | 1 | do 1hod | Ostatní | Běžný den, | |
Plněná jehněčí pečeně | 3 | Ostatní | Velikonoce | více jak 2hod | Běžný den, |
Smažené kůzlečí | 1 | do 2hod | Ostatní | Běžný den, | |
Šoulet s uzeninou | 1 | do 1hod | Ostatní | Běžný den, |