Recept na Losos na bylinkách
Ingredience pro recept
filety z lososa | |
sůl | |
drcený barevný pepř | |
sušený medvědí česnek | |
1 lžička | másla |
200 g | zelených fazolek |
100 g | šunky |
2-3 stroužky | česneku |
0,5 ks | citronu |
Filet z lososa po obou stranách mírně ochutíme solí, barevným pepřem a jakýmikoliv bylinkami (v tomto případě medvědí česnek). Na rozpálené pánvi opékáme z každé strany cca 3-5 minut tak, aby s každé stany byl propečen, ale uprostřed zůstal růžový proužek.
Na oříšku másla orestujeme zelené fazolky, proužky kvalitní šunky a plátky česneku, ochutíme také sušeným medvědím česnekem a nakonec zakápneme šťávou z půlky citronu.
Podáváme s vařeným bramborem.