Recept na Guláš s fazolemi
Ingredience pro recept
500 g | vepřového masa |
sůl | |
mletá sladká paprika | |
drcený kmín | |
2 ks | cibule |
olej | |
1 lžíce | kečupu |
česnek | |
1 lžíce | mouky |
1 plechovka | sterilovaných bílých fazolí |
majoránka | |
2 ks | debrecínských párků |
Vepřové plecko nakrájíme na kostky a posypeme kořením. Cibuli nakrájíme nahrubo, zpěníme ji na rozpáleném oleji a necháme opražit dočervena. Pak přidáme okořeněné maso, kečup, prolisovaný česnek a dusíme, až maso téměř změkne. Šťávu zahustíme moukou a maso dál dusíme do změknutí. Nakonec přidáme konzervu fazolí, majoránku a kolečka párků. Guláš prohřejeme a podáváme s bramborem nebo chlebem.