Recept na Ohnivá krkovička
Ingredience pro recept
800 g | vepřové krkovice |
ostrý kečup | |
6-8 stroužků | česneku |
10 ks | žampionů |
1 ks | červené papriky |
2 ks | cibule |
1 ks | malé feferonky |
olej | |
sůl | |
pepř | |
šálek | vývaru |
Ohnivá krkovička
800 g vepřové krkovice plátky
6-8 stroužků česneku
2 cibule
1 malá feferonka
1 červená paprika
10 žampionů
ostrý kečup
šálek vývaru
olej
sůl
pepř
Omytou, nakrájenou krkovici si naložíme do oleje, asi půl hrníčku, přidáme česnek, kečup, sůl, pepř, nasekanou feferonku.
Do pekáčku nakrájíme na dno cibuli, nakrájené žampiony, papriku a rozložíme naloženou krkovici i s marinádou, stejnoměrně.
Podlijeme vývarem a pečeme zakryté asi hodinu, pak dopečeme odkryté do zlatova. Podáváme s bramborem.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Marek26. března 2015 ve 17:55Tento víkend jsem sám doma, tak si dám pořádnou žranici :-)