Recept na Omáčka z fazolových lusků
Ingredience pro recept
1/2 sáčku | mražených fazolových lusků |
2 ks | středních brambor |
150 ml | mléka |
cukr | |
ocet | |
sůl | |
mletý černý pepř |
Fazolové lusky povaříme zhruba 5 minut v osolené vodě, scedíme je a ve vývaru uvaříme doměkka pokrájené brambory. Množství vývaru zredukujeme podle potřeby, přidáme mléko a promixujeme. Do hladké omáčky vložíme lusky a chvilku povaříme. Dochutíme cukrem, octem, solí a pepřem. Podáváme s bramborem a natvrdo uvařeným vejcem.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Jana18. června 2013 ve 11:25Vyzkousela jsem recept a celou omacku jsem vylila,,kombinace bramboru v omacke vubec nejde dohromady. Napad je to dobry ale nechutny.
- Autor: Štěpán26. června 2013 ve 10:18Já měl tuhle omáčku teď o víkendu a byla výborná!