Recept na Hovězí vývar se zeleninou
Ingredience pro recept
100.00 g | hovězího masa |
0.50 kostky | masoxu |
120.00 g | kořenové zeleniny |
20.00 g | cibule |
0.00 | sůl |
0.00 | pepř |
Omyté, rozkrájené maso dáme do studené vody, přidáme koření, masox, sůl, přivedeme do varu a necháme zvolna vařit. Když je maso truchu měkké, přidáme očištěnou zelenimu a vaříme zvolna dál. Měkké maso i zeleninu vyjmeme a vývar přecedíme. Zeleninu nakrájíme na kostičky, vařené maso nadrobno a vložíme do vývaru. Dochutíme solí a polévkovým kořením. Nakonec přidáme drobně nakrájemou pažitku nebo petrželku.
Komentáře k receptu:
Přidat nový komentář
- Autor: Petr17. července 2017 ve 06:50Hovězí vývar jak se patří.. prostě parádní klasika.